Raději práci nastalo.info ?

Brigády pro všechny - studenty, od 15 let, nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené i důchodce. Všechny brigády ověřujeme, zaručujeme se za solidní chování.

Zasílání brigád na e-mail je ZDARMA. Stačí se zaregistrovat.
NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Raději práci nastalo.info ?

Brigády pro všechny - studenty, od 15 let, nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené i důchodce. Všechny brigády ověřujeme, zaručujeme se za solidní chování.

Zasílání brigád na e-mail je ZDARMA. Stačí se zaregistrovat.
NaBrigádu.info
HRportals.cz s.r.o.
Zadarmo v Google play
Nainstalovat
Brigády pro všechny - studenty, od 15 let, nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené i důchodce. Všechny brigády ověřujeme, zaručujeme se za solidní chování.
Inzerát již není k dispozici


Zpět přehled brigád
Ing. Jan Boháč

☀️ NA LETNÍ SEZÓNU ☀️ S UBYTOVÁNÍM 🏡 PERSONÁL DO HOTELU A RESTAURACE


Unikátní restaurace a hotel v krásné lokalitě, dobré peníze a solidní přístup. Hledáme parťáky do týmu na letní sezónu.

Něco o nás:
Besídka je hotel a restaurace v Jižních Čechách, v malebném renesančním městečku Slavonice v srdci České Kanady, nedaleko od rakouských hranic. Besídka byla založena v roce 1990 a během této doby se vyvíjela z amatérské restaurace s noclehárnou založenou skupinou herců a dobrodruhů až do dnešní podoby s restaurací s vyhlášenou pizzou a butik hotelem s 20ti pokoji. Naše lokalita je sezónního charakteru, v létě je tu velmi rušno a mimo sezónu je to klidnější. Pro další informace se mrkněte na náš web www.besidka.cz.

Besídka je podnik s duší a centrum mnohých kulturních akcí v okolí. Jsme rodinný podnik se super týmem, který se nám ale zmenšil a na sezónu hledáme další členy do našeho kolektivu. Náš spřátelený podnik Kafe & Hrnky (Keramika Maříž) nabízí i výrobu a malbu keramiky, do které se také můžete zapojit pokud budete mít chuť. 

Hledáme​: Jsme ve velmi sezónní lokalitě a hledáme kolegy a kolegyně právě na letní sezónu. 

  • servírku nebo číšníka - ideálně se zkušenostmi z oboru (krátký / dlouhý týden nebo podle dohody) ale nezkušené zaučíme. Vhodné i pro studenty na letní brigádu
  • pracovníky do kuchyně - příprava ingrediencí na vaření, pomoc s vařením a případné umývání nádobí (krátký / dlouhý týden nebo podle dohody)
  • kuchař/ka - někoho, kdo rád vaří, zvládne českou kuchyni a má třeba i nějaké nápady na recepty co do naší nabídky přidat.
  • pokojské - úklid hotelových pokojů 

Je vás víc a chcete pracovat dohromady?: Pokud hledáte práci jako pár, není to vůbec problém a nabízíme i ubytování pro páry či přátele. Pokud jste pár co hledá práci v gastru rádi Vám vyjdeme vstříc.

Kdy: Hledáme někoho, kdo by mohl pracovat od dubna do října. Jsme velmi flexibilní a klidně se domluvíme i na práci v měsících které vám vyhovují, či jenom na letní prázdniny atd. Rádi se domluvíme i na opakovanou spolupráci na mnoho let případně i nějakou práci během zimní sezóny kdy je u nás větší klid.

Nabízíme:

  • Ubytování: Možnost ubytování ve velkém rezidenčním domě s obrovskou zahradou určeném pouze pro naše zaměstnance, 5 minut chůze od podniku.
  • Jídlo zdarma: Stravování v práci zdarma
  • Dáme vám šanci: Pokud hledáte i stálou práci v přátelském kolektivu a možnost kariérního růstu i do jiných oblastí pohostinství a hotelnictví a popřípadě i uměleckých oblastí jako je keramika v které také podnikáme, tak moc rádi vám poskytneme příležitosti i tam. 
  • Dýška: Ty jsou vaše samozřejmě. Snažíme se vám poskytnout co nejlepší finanční podmínky a na rozdíl od některých hostinských jsou dýška vaše.  
  • Solidní přístup: Podníkáme již přes 30 let a jsme solidní establishovaná rodinná firma.

Hledáme: 

  • Praxi v oboru ale není to absolutně nutné a rádi vás zaučíme
  • Pozitivní naladění a dobré komunikační schopnosti se zákazníky
  • Chuť pracovat a učit se
  • Spolehlivost, odpovědnost a samostatnost
  • Základy angličtiny a/nebo němčiny výhodou (ale není to nutné)

Pokud Vás naše nabídka zaujala, ozvěte se prosím emailem nebo nám zavolejte, kolegy stále hledáme (aktuální k 22.dubnu 2023).

 

Těšíme se na vás!


Tým Besídka

Odpovědět na inzerát Odpovězte rychleji po přihlášení

Přidat soubor
s životopisem (CV)




Tímto si vytvoříte účet a získáte přístup k tajným nabídkám.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů
Ano, chci dostávat podobné nabídky emailem.
Poslat kopii odpovědi na můj email.

Odeslat odpověď
Odpovědí na tento inzerát souhlasím s všeobecnými obchodními podmínkami.
Mzda: 120-140 Kč/hod.
Doporučeno
Vloženo: 08.05.2023 | 10:22 hod.
Termín: duben až říjen
Vhodné pro: Studenty, Důchodce
Místo brigády: Slavonice, Horní náměstí, 522
Druh brigády: Číšník/servírka
Vložil: Boháč Jan
Kontakt:
Štítky: Od 15 let Pro studenty Для українців - Pro ukrajince Krátkodobé Peníze ihned Víkendové

Fotografie pracoviště